TERMOFOL Hrvatska infra crveno grijanje - podno grijanje

POLICA PRIVATNOSTI

Zaštita osobnih podataka

ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr mogu prikupljati osobne podatke korisnika portala (ime i prezime, adresa, telefonski broj, e-mail i sl.) samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi ALTILIUM FAKTOR d.o.o. ili internet stranici Termofol.hr ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost korisnika internet stranice Termofol.hr.

ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga internet stranice Termofol.hr na zadovoljstvo korisnika.

ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika osim u slučaju kada je to nužno kako bi internet stranica Termofol.hr ispunila zakonske obveze ili obveze koje pred njega stave ovlaštena tijela, kako bi postupila u skladu s Općim uvjetima korištenja ili zaštitila svoja prava ili kako bi zaštitila sigurnost i prava javnosti ili drugih korisnika, a koja bi mogla biti povrijeđena ili narušena. Internet stranica Termofol.hr zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom slijedniku ili pravnoj osobi na koju bi prenio sva svoja prava i obveze.

Kupac – posjetitelj stranice Termofol.hr prilikom ispunjavanja i slanja Kontakt obrasca  izričito izjavljuje da je tvrtki ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranici Termofol.hr dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke te dozvoljava da se istima koristi u cilju Kupčeve identifikacije i zaštite osobnih interesa prilikom prodaje proizvoda iz ponude tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o Podaci su dani u svrhu kontaktiranja kupca od strane tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o te potencionalne prodaje proizvoda iz ponude tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o.

Korištenjem internet stranice Termofol.hr preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena putem elektronske pošte smatrat će se nepovjerljivom, te ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranica Termofol.hr ne odgovaraju za sigurnost i privatnost takvih poruka.

Adresa elektronske pošte koju posjetitelj upiše u obrasce na internet stranici Termofol.hr neće se proslijeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje spam pošte. Korisnik je suglasan te daje tvrtki ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranici Termofol.hr pravo na slanje obavijesti vezane uz proizvode iz ponude ALTILIUM FAKTOR d.o.o na spomenutu adresu elektroničke pošte.

Internet stranica Termofol.hr poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama. Izvan svega navedenog tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranica Termofol.hr ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje internet stranica Termofol.hr ne može utjecati.

Odgovornost

Internet stranica Termofol.hr sadrži i podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranica Termofol.hr nemaju nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet sjedištima te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.

Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranica Termofol.hr, do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimaju se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaraju za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem internet stranice Termofol.hr ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja internet stranica Termofol.hr te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja internet stranica Termofol.hr.

ALTILIUM FAKTOR d.o.o i internet stranica Termofol.hr ne mogu snositi nikakvu odgovornost zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na Internet sjedištima trećih osoba na koje može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se tumačiti u smislu predstavljanja veze s tvrtkom ALTILIUM FAKTOR d.o.o. ili internet stranicom Termofol.hr ili podupiranja takvih Internet sjedišta od strane tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranice Termofol.hr. Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr mogu sadržavati veze prema drugim Internet sjedištima, ali ne odgovaraju za usluge ili proizvode do kojih se došlo pomoću internet stranice Termofol.hr na taj način.

Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr ne jamči da neće biti pogrešaka i/ili da će funkcionirati bez prekida i u svakom trenutku. Internet stranica Termofol.hr povremeno može biti nedostupna zbog različitih tehničkih poteškoća.

Komentari objavljeni na internet stranici Termofol.hr ne odražavaju stav vlasnika web stranice Termofol.hr. Stavovi objavljeni u komentarima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi ALTILIUM FAKTOR d.o.o., tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Općih uvjeta korištenja.

Voditelj obrade podataka, službenik za obradu podataka i pravo na ljudsku intervenciju

Voditelj obrade podataka:  ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  ( privatnost @ termofol.hr )

Službenik za zaštitu podataka:  privatnost @ termofol.hr

Razlog prikupljanja i obrade podataka

Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  i internet stranica www.termofol.hr  će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na internet stranici termofol.hr na zadovoljstvo korisnika.

Razlozi prikupljanja podataka:

  • koji proizvodi Vas zanimaju
  • pronalazak najpovoljnije ponude za proizvode koji Vas zanimaju
  • informiranje o novostima s tržišta grijanja, podnog grijanja i infra crvenog grijanja
  • unaprijeđenje usluge i ponuđenih proizvoda Termofol.hr
  • unaprijeđenje funkcionalnosti web stranica

Podaci koji se prikupljaju

Putem internet stranice Termofol.hr prikupljaju se:

  1. Osobni podaci
  2. Kontakt podaci


Načini prikupljanja podataka:

– putem upisnih formi za newsletter i općenite upite na internet stranici Termofol.hr

– putem Kontakt obrasca na internet stranici Termofol.hr KONTAKT

 

Privola

Kupac – posjetitelj stranice Termofol.hr prilikom ispunjavanja i slanja Kontakt obrasca, kao i ostalih oblika komunikacije (e-poštom, telefonom, mobitelom, dostupnim aplikacijama – Whatsapp, Viber, Messenger i sl., faksom i/ili klasičnom poštom, uz obvezu poštivanja svih zakonskih propisa ), izričito izjavljuje da je tvrtki ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  i/ili internet stranici Termofol.hr dobrovoljno stavio/la na raspolaganje svoje osobne podatke te izričito daje privolu da se istima koristi u skladu sa zakonom i ovim Općim uvjetima korištenja i dozvoljava da se istima koristi u cilju nedvojbene identifikacije kupca i zaštite osobnih imovinskih interesa prilikom komunikacije i prodaje proizvoda iz ponude ALTILIUM FAKTOR d.o.o.

Podaci su dani u svrhu komunikacije između kupa/posjetioca stranice Termofol.hr i tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o.

Korištenjem internet stranice Termofol.hr i ostavljanjem osobnih podataka kupac izričito dozvoljava ALTILIUM FAKTOR d.o.o. da osobne podatke može koristiti u svojim evidencijama ili bazama podataka, te da se kupcu može obraćati dostupnim komunikacijskim kanalima (e-poštom, telefonom, mobitelom, dostupnim aplikacijama – Whatsapp, Viber, Messenger i sl., faksom i/ili klasičnom poštom, uz obvezu poštivanja svih zakonskih propisa), u svrhu obavijesti o proizvodima.tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o. Adresa elektronske pošte koju kupac/korisnik upiše u obrasce na internet stranici Termofol.hr neće se prosljeđivati trećim osobama, niti će se koristiti za slanje neželjene pošte. Kupac/korisnik je suglasan te daje tvrtki ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  izričito pravo na slanje obavijesti vezanih uz novosti o proizvodima i uslugama na spomenutu adresu elektronske pošte.

Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka kupca/korisnika, osim u slučaju kada je to nužno kako bi tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o.  ispunila zakonske obveze ili obveze koje pred nju stave ovlaštena tijela, kako bi postupila u skladu sa Općim uvjetima korištenja ili zaštitila svoja prava ili kako bi zaštitila sigurnost i prava javnosti ili drugih korisnika, a koja bi mogla biti povrijeđena ili narušena. ALTILIUM FAKTOR d.o.o. zadržava pravo proslijediti osobne podatke eventualnom pravnom slijedbeniku ili pravnoj osobi na koju bi prenijela sva svoja prava i obveze.

Pravo na opoziv privole

Isto tako, kupac/korisnik ima pravo povući privolu, a isto mu je omogućeno slanjem tražene radnje direktno na e-mail: privatnost @ termofol.hr ili stupanjem u kontakt s odgovornom osobom za obradu podataka u ALTILIUM FAKTOR d.o.o.

Pravo na pristup i ispravak podataka

Svaki kupac/korisnik može pristupiti svojim podacima slanjem zahtjeva za pristup i/ili ažuriranjem podataka koji može poslati e-mail: privatnost @ termofol.hr

SSL certifikat i sigurnost protoka informacija

ALTILIUM FAKTOR d.o.o. poduzima sve razumne mjere za zaštitu korisničkih podataka pohranjenih u njenim bazama i na putu do njenih baza, a najvažnija je instaliranje SSL protokola ( https:// ). Izvan svega navedenog, tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr ne mogu garantirati sigurnost korisničkih podataka, a koja bi mogla biti ugrožena uslijed neovlaštenog pristupa ili uporabe od strane trećih osoba, problema sa sustavom i/ili sličnih faktora koji bi u bilo koje vrijeme mogli ugroziti sigurnost korisničkih podataka, a na koje tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr ne mogu utjecati.

Upotreba kolačića (cookie)

ALTILIUM FAKTOR d.o.o. na svojoj internet stranici Termofol.hr  koristi kolačiće. (Cookie) Kolačić je kratak tekst, koji vašem pregledniku (browser) šalje WEB lokaciju koju ste posjetili s ciljem da toj WEB lokaciji pomogne upamtiti informacije o vašem posjetu. To može učiniti vaš sljedeći posjet lakšim, a web lokaciju korisnijom. Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. kolačiće koristi samo da bi znala odakle ste došli na internet stranicu Termofol.hr i za koje ste proizvode bili zainteresirani s ciljem izrade što bolje statistike posjeta i isplativosti marketinških kampanja. Kolačići nisu vezani za vaše ime i prezime niti za vašu IP adresu, a vezani su isključivo za vaš internet preglednik. Brisanjem povijesti pregledavanja mogu se obrisati i kolačići iz preglednika. Vaša je privatnost i dalje 100% zajamčena, jer tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr nikada ne zna niti pokušava saznati tko ste vi osobno.

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našem poslovnom prostoru na adresi: Ilica 320 10000, Zagreb, pri čemu ćemo vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Prigovor također možete poslati u pisanom obliku poštanskim pute, na istu, gore navedenu adrese ili putem e-pošte na adresu: prigovor @ termofol.hr

Tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. će odgovoriti na sve prigovore najkasnije 15 dana nakon njihova primitka.

 

U Zagrebu, 16. rujan 2023. g.

TERMOFOL HRVATSKA

EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER
ALTILIUM FAKTOR d.o.o.
Ilica 320
10000 Zagreb
OIB: 80002432241
Tel: 01 5533 349
Mob: 091 7969 188