U svezi brenda TERMOFOL

Termofol je proizvođač koji nudi visoko kvalitetne grijaće uređaje, grijaće filmove i matove, termoregulatore i zrcalne filmove, infracrvene panele I fotonaponske uređaje.

Mi smo tvrtka koja se usredotočila na inovativna rješenja i na svakoj razini našeg poslovanja, uvijek stremimo zadovoljiti naše klijente. Naši proizvodi su dostupni u 12 Europskih država i naša mreža instalatera obuhvaća više od 600 jedinica.

favicon

Ponuda

Proizvodi koje nudi TERMOFOL su karakterizirani pouzdanošću, modernog oblika, energetskoj učinkvitosti kao i suglasnosti s direktivama Europske Unije.

Čemu težimo?

Cilj je naše tvrtke stalno poboljšavati kvalitetu, pružanjem visoko kvalitetnih usluga kao i radu na proširenju naših usluga. Brojna priznanja i medalje smo primili u Poljskoj i inozemstvu, je dokaz naših uloženih napora.

Program obuke

TERMOFOL također razvija vlastiti obrazovni program namijenjen kooperantima. Intenzivni program obuke obuhvaća selekciju, dizajn i provedbu instalacije grijaćih uređaja kao i rad na TERMOFOL projektantskom softwaeru.