TERMOFOL Hrvatska infra crveno grijanje - podno grijanje

Opći uvjeti

Internet stranica www.termofol.hr ( u daljnjem tekstu: Termofol ) u vlasništvu je tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o., Ilica 320 10000, Zagreb. OIB: 80002432241. Za vrijeme korištenja internet stranice Termofol.hr primjenjuju se navedeni Opći uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni u Republici Hrvatskoj.

Termofol.hr je internet stranica o sustavima grijanja Brenda TERMOFOL, koja omogućava svojim korisnicima da se informiraju o visoko kvalitetnim sustavima podnog grijanja i infra crvenim sustavima panela i podnog grijanja.

Termofol.hr zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti navedene Opće uvjete korištenja te neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene Općih uvjeta korištenja stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Korištenjem internet stranice Termofol.hr korisnik potvrđuje da je upoznat s dolje navedenim Općim uvjetima korištenja internet stranice Termofol.hr i da ih u cjelosti prihvaća.

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem sadržaja internet stranice Termofol.hr korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj internet stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovoj internet stranici isključivo su informativnog karaktera i za osobnu upotrebu.

Korištenjem internet stranice Termofol.hr prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ovog internet portala. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetne internet stranice ili u vezi s njima.

Podaci o sustavima grijanja, te bilo koje druge objavljene informacije na internet stranici Termofol.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim, ALTILIUM FAKTOR d.o.o. i internet stranica Termofol.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovoj internet stranici.

Zaštita autorskih prava

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj internet stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem internet stranice Termofol.hr pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internet stranice Termofol.hr, pojedinačnih elemenata internet stranice, dizajna logotipa, bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja internet stranice Termofol.hr bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja ALTILIUM FAKTOR d.o.o. Hrvatska te drugih vlasnika autorskih prava Termo-Fol Sp. z o.o. Poljska.

Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak – Brend TERMOFOL. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja objavljenih na internet stranici Termofol.hr bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava tvrtke ALTILIUM FAKTOR d.o.o. Hrvatska te drugih vlasnika autorskih prava Termo-Fol Sp. z o.o. Poljska. te si tvrtka ALTILIUM FAKTOR d.o.o. izričito pridržava pravo da takvo korištenje naplatiti po svojoj slobodnoj procjeni, kao da i sudskim putem i bez bilo kakvog upozorenja, potraži zaštitu svojih prava i naknadu štete.

Ne ograničavajući se na prethodno navedeno, svatko tko vjeruje da mu je na internet stranici Termofol.hr njegovo zaštićeno pravo kopirano ili upotrijebljeno na drugi način koji povrjeđuje dotično zaštićeno pravo, dužan je internet stranici Termofol.hr dostaviti opis autorskog djela za koje tvrdi da je povrijeđeno, bilo kakav valjan dokaz da ima pravo raspolagati autorskim djelom, bilo kao njegov autor ili opunomoćenik autora, opis lokacije na internet stranici Termofol.hr gdje se nalazi dotično autorsko djelo, te kontakt podatke. Internet stranica Termofol.hr će u najkraćem mogućem roku poduzeti sve odgovarajuće i moguće korake kako bi se obustavilo ili spriječilo daljnje kršenje navedenih autorskih prava.

Opći uvjeti: važeći od 16.09.2023. godine.

TERMOFOL HRVATSKA

EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER
ALTILIUM FAKTOR d.o.o.
Ilica 320
10000 Zagreb
OIB: 80002432241
Tel: 01 5533 349
Mob: 091 7969 188