Besplatno
grijanje
doma

Je li moguće stvoriti sustav grijanja koji će kuću grijati bez stvaranja operativnih troškova?

ŽELITE LI BESPLATNO GRIJANJE VAŠE KUĆE?

Sve što trebate učiniti jest priključiti Vaš TERMOFOL grijaći sustav s dobro odabranom fotonaponskom instalacijom kako bi minimalizirali troškove grijanja za 0 HRK!

Naše rješenje će Vam omogućiti bsplatno grijati Vaš dom, bez potrebe za održavanjem kao i emisijskih plinova tijekom mnogo godina, dok će Vam pružiti najveću udobnost u zgradi.

Ako gradite ili renovirate Vašu zgradu, izaberite naše rješenje i besplatno grijanje. Naši projektanti će odabrati grijaći, fotonaponski sustav te će Vaši računi biti minimalni ili gotovo jednaki 0 HRK!

DALI SE PITATE KAKO JE OVO MOGUĆE KADA SE NAJVIŠE ENERGIJE PROIZVEDE TIJEKOM LJETA?

NETMETERING kao sustav naplaćivanja jest rješenje putem kojeg se predmnijeva odnos s tvrtkom koja opskrbljuje električnom energijom na temelju bilance (završnog računa). Mi ćemo platiti razliku koju temeljimo na razlici između proizvedene i bilance potrošene energije. Izborom ovakvog rješenja, tvrtka operater električne energije će ugraditi mjerač putem kojeg ćemo mjeriti proizvedene kW dobivenim od naše instalacije s kW potrošenim od strane operatera električnom energijom. Ovim, operater se obvezuje dostaviti proizvedenu energiju, dok se uplata provodi dvaput godišnje.

Prvi korak

Ugradnja TERMOFOL fotonaponskog grijaćeg sustava.

Drugi korak

Tijekom ljeta pohranjujete energiju u glavnoj mreži

Treći korak

Tijekom zime, tu energiju koirstite za grijanje Vaše zgrade.

DALI SE PITATE DALI JE NAŠE RJEŠENJE SKUPO?

Naš odgovor je: NE.

Na primjer, za zgradu ukupne podne površine od 120 m2 i zahtjevom od 30 kWh/m2, investicija u TERMOFOL sustav grijanja u kombinaciji sa fotovoltaičnim sustavom je niže nego investiranje u centralno grijanje prirodnim plinom, kao i što je mnogo niže nego ugradnja toplinske crpke.

KAKO ĆU ZAPOČETI?

Prvi korak

Dizajn

Pripremite plan rada u Vašoj zgradi.

Drugi korak

Grijaći sustav

Izaberite podno, zidno ili stropno grijanje.

Treći korak

Upravljanje sustavom

Izaberite jedan od dostupnih termoregulatora.

Četvrti korak

Pišite nam!

Pošaljite nam Vaš dizajn i informacije u svezi izabranog sustava i kontrole – naši projektanti će pripremiti sveobuhvatnu evaluaciju.

P.S. Nemojte zaboraviti navesti potrebnu energijsku učinkovitost; bez navedenog nećemo odabrati fotonaponski ugradbeni sustav.